Qui som

Som un equip de professors titulats amb una àmplia experiència en el món de la pedagogia i la interpretació.

Marta Escoz, professora de violí, de viola, de música de cambra i orquestra

 Marta Escoz

Vaig començar els estudis de solfeig a l’edat de sis anys amb Anna Baget, amb qui posteriorment vaig iniciar els estudis de violí, cursant classes amb professors com Gerard Claret, Pere Bardagí, Jordi Cervelló, Francesc Anglés i Evelio Tieles, amb qui finalitzo el Títol Superior de Violí  al Conservatori Superior de Música del Liceu.

També, he estudiat quatre anys d’estudis de piano.  He fet concerts arreu de Catalunya amb diferents formacions: duets, trios, quartets, corals, orquestra de cambra i orquestra simfònica. He participat en diferents cursos de tècnica violinística així com de pedagogia del violí. A l’estiu del 1999 vaig portar un projecte al Nepal, juntament amb altres dos músics, utilitzant la música com a recurs terapèutic d’unió i relació entre els nens d’un orfenat de Kathmandú. Actualment combino la tasca pedagògica amb la concertística en l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

A l’escola faig classes de Sensibilització II, violí, de viola i orquestra.

 

Mabel Sánchez, professora de violoncel 

 

Oriol Prats, professor de flauta travessera i Orquestra

 

Naná Rovira, professora de clarienet i Aprofundiment I, II i III

Foto Naná, Liceu.

Nací en Madrid en una familia de músicos, empecé a trabajar como clarinetista con 20 años haciendo conciertos didácticos, más tarde me especialicé también en clarinete bajo, además me ha gustado siempre la percusión y he tocado en batucadas, en grupos de percusión africana y cubana. He estudiado Magisterio Musical, Música Moderna y Jazz en Granada con Paul Stocker, Técnicas de Improvisación con Martí Serra y  Pablo Selnik en la escuela municipal de Badalona y he recibido clases particulares del saxofonista, compositor y arreglista Antonio Mesa.

Actualmente participo en diversos proyectos, en un grupo de swing con el grupo The Great Toads, con la banda de Dixie,  Liquid Spirit Jazz Band, con la orquesta de música Fanfarrai y con mi propio trio, enmarcado dentro del avantgarde, Trialogue, con el que he ganado el primer premio del concurso de música acústica del Espai Jove Garcilaso en Barcelona (2013).

He grabado varios discos, con Trialogue, todo temas originales. Editado en Discordian Records. Espigas y Amapolas de Patricia Villacañas junto a músicos como el trompetista  Jerry González o el contrabajista Javier Colina editado en Yucali. Marula con Paul Stocker y La Dubi Dubi Band, temas de Mingus, Monk y Jazz Sudafricano. The Great Toads, disco de swing, con un repertorio de versiones y canciones originales. Draught, Suspiction, editado con el sello discográfico Discordian Records.

En la Escola de Música de Lurdes hago clarinete y Aprofundiment.

 

Ana Andrés, professora de trompa i llenguatge musical nivell inicial i elemental

Vaig començar els meus estudis musicals als 5 anys fent piano. He estudiat Educació Musical i, a més, sóc professora superior de Trompa i de Trompa Natural. He treballat com a professora de trompa a l’escola Sirinx, a Salamanca, al conservatori d’Alcañiz i com a professora de sensibilització, iniciació i llenguatge musical, a varies escoles de Palència i Barcelona. També he fet classes de piano a nivell inicial tan particular com a escoles de música. Com a trompista, he treballat a varies orquestres, com l’Orquestra Simfònica Ciudad de Oviedo, l’Odón Alonso” de Lleó, l’Orquestra SPIRA o la RCOC (les dues últimes amb la trompa natural).

A l’escola faig Sensibilització I, Iniciació I, Llengutage Musical II  i Trompa.

 

Sílvia Sabater, professora de piano, cant i de llenguatge musical a nivell inicial i elemental

Començo els estudis musicals com a pianista. El 2004 obtinc el Grau Superior de Piano al Conservatori Superior del Liceu.  Més endavant, descobreixo la meva passió pel cant, i estudio amb Elisenda Cabero obtenint el Títol de Grau Professional de Cant amb Premi d’Honor, el 2010. He cantat a diferents cors, com el Cor Jove de l’Orfeó Català, l’Orfeó Català, Lieder Càmera i Chamber Choir of Europe. He estat premiada i galardonada amb Mencions d’Honor per diversos concursos. D’ells, cal destacar: el 3r premi de solista al Concurs d’Interpretació Musical l’Arjau 2013 i la beca de la Fundació Victòria dels Àngels durant el curs 2012-13. Com a solista, he cantat al diferents festivals i sales de concert, d’entre els quals el Festival Internacional de Música de Tossa de Mar, el Cicle de Concerts de Tardor del 2009 a Santa oloma de Queralt, a la Sagrada Família de Barcelona, als Auditoris de Santa Coloma de Gramenet i d’Alcúdia, al Museu Pau Casals, entre d’altres. Actualment, estudio l’últim curs de Grau Superior de Cant (interpretació) a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Margarida Natividade i amb Marta Almajano cant històric.

Sempre combinant els concerts amb la docència musical a l’Escola de Música Nostra Senyora de Lurdes, i a l’Aula de Música Pau Casals de Mollet del Vallès, ja que la meva altra passió són els nens i l’ensenyament musical. És per això que compto ja amb dotze anys d’experiència docent. A l’a nostra escola actualment imparteixo classe de cant, piano, Iniciació II i 3r curs de Llenguatge Musical.

 

Nuria Reboreda, professora de piano i de llenguatge musical

Vaig néixer a Vigo on vaig començar els meus estudis de música, acabant el grau professional de piano al Conservatori de Santiago de Compostela i, després, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, vaig llicenciar-me amb la Sra. Carme Vilà. Vaig ampliar els meus estudis de pedagogia a l’Orff-Institut, i de piano al Mozarteum, a Salzburg. També, he fet classes amb grans pianistes com J. Colom, P. Badura-Skoda, J. Moll, G. Johannsen, …

Com a pianista vaig tocar en diferents formacions (duets, trios, cors) i també com a solista.

Estic interessada en conèixer la música d’altres cultures. Vaig aprendre percussió tradicional africana amb mestres africans durant 3 anys.

Tinc 28 anys d’experiència en la pedagogia del piano i vaig fer classes de piano i llenguatge musical a diferents escoles i conservatoris de Barcelona. Ara, treballo en aquesta escola i a l’escola municipal de música de Premià de Dalt.

A l’escola faig classes de piano i de Llenguatge musical I i IV.

 

Manel Mussó, professor de guitarra clàssica i elèctrica i Ukelele

uke

Músic docent i concertista titulat en música per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Actualment compagino la meva tasca docent com a professor de guitarra clàssica a l’escola Ntra. Sra de Lurdes, amb la de professor de guitarra elèctrica i educació de l’oïda a l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB). En la trajectòria professional també he exercit com a professor d’harmonia, llenguatge musical i d’agrupació instrumental. He col·laborat en la elaboració de diversos mètodes d’aprenentatge de guitarra i de llenguatge musical. així com del currículum de guitarra elèctrica del Conservatori professional de Badalona. He elaborat un currículum per a l’aprenentatge d’ ukulele  equiparable en dificultat al de guitarra clàssica, i un métode d’educació de l’oïda. Com intèrpret realitzo concerts a auditoris, festivals de jazz i esdeveniments de caire privat i públic. Com a compositor he escrit obres per a guitarra i per a diverses formacions instrumentals. Podeu seguir l’agenda de concerts  i novetats a la Web: http://manelmusso.webcindario.com


Anuncios

Una respuesta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: